Koulukuljetuksista lv. 2021-2022

Koulukuljetuksien suunnitteluun otetaan käyttöön uusi työkalu - Timit, joka on työkalu lukujärjestyksien, kuljetusryhmien ja yksittäisten matkojen hallinnointiin. Huoltajat voivat tehdä suoraan järjestelmäään kuljetusten peruutukset ja tieto välittyy oikealle autolle sekä järjestelmään yhtä aikaa. Palvelu on suoraan yhteydessä Movitiin, jolloin kuljetettavat näkevät palvelusta tulevat matkat, kuljettavan ajoneuvon tiedot ja hakupaikan. Lisäksi kuljetuksia voi peruuttaa, jolloin tieto peruutuksesta menee samantien kuljettavalle ajoneuvolle.

Tämän uuden työkalun takia tulee kuljetusoppilaiden huoltajien yhteystiedot (puhelinnumerot) olla ehdottomasti ajan tasalla. Yhteystiedot tulee tarkistaa mahdollisimman pian.

Huom! Järjestelmään siirretään nyt ne kuljetusoppilaat, joilla on voimassaoleva päätös kuljetusetuudesta ensi lukuvuodelle.

Jos haetaan kuljetusta matkan jäädessä alle 5 km, (vaarallisuuuden tai terveydellisten syiden perusteella)  tulee kuljetusta hakea vuosittain. Näiden osalta hakemukset ensi lukuvuodelle tulee olla toukokuun loppuun mennessä sivistystoimistossa. Myös erityisen tuen oppilaan koulukuljetusperusteet ovat samat kuin lähikouluaan käyvillä. Koulukuljetusetuutta on haettava vuosittain.

Ensi lukuvuoden kuljetusaikataulujen valmistuttua, kuljetussuunnittelija Eveliina Numminen lähettää ennen koulun alkua tiedot aikatauluista.