Koulukuljetusten tilanne

Hei, kunnassa ei ole tällä hetkellä kuljetussuunnittelijaa, irtisanoutunut kesällä, paikka ollut haussa, mutta valintaa ei vielä tehty. Kuljetukset suunnittelee toistaiseksi Intoit Oy. Kuljetuksia suunnitteleva henkilö ei pysty ottamaan puheluita vastaan, joten mahdolliset yhteydenotot Wilman kautta tai sähköpostilla Tuula Ijäs-Räikköselle. 

Myöhässä tulleet kuljetushakemukset käsitellään tämän viikon aikana ja kuljetukset alkavat näiden osalta myöhemmin. 

Kuljetusten suunnittelussa on käytössä Movit-järjestelmä. Koulukuljetusten aikataulut tullaan tiedottamaan Kouluun.fi –sivuston kautta. Uusille huoltajille lähetetään tekstiviestillä henkilökohtainen linkki oman huollettavan tietoihin. Tekstiviestiä varten tulee olla ajantasainen puhelinnumero. Jos vanhemmilla yhteishuoltajuus, ilmoitettava puhelinnumero sille huoltajalle, joka pääasiassa katsoo kuljetustietoja. Tämä koskee lähinnä uusia kuljetukseen tulevia eskarilaisten ja ekaluokkalaisten huoltajia. Kuljetukset perutaan Kouluun.fi -kautta. Puhelinnumeron voi ilmoittaa allekirjoittaneelle.

Busseilla kulkevien waltti-kortit on kesän aikan päivitetty ja uusille kortit postitettu kesän aikana. Mikäli jonkun kuljetusoppilaan bussikortti puuttuu tai ei jostain syystä toimi, ota yhteyttä Tuulaan wilman kautta.